Nordseth Design | Om Nordseth Design
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Litt om Nordseth Design

Nordseth Design består av meg, Øyvind Nordseth Westbye. Jeg tilbyr utvikling og design av hjemmesider og blogger spesielt for småbedrifter og privatpersoner.

Det at jeg tilbyr ferdige konfigurerte pakker med løsninger gjør at tjenesten som leveres blir mer forutsigbar både for meg og for kunden. Dette kan ofte være et stort pluss for mindre firmaer med begrensede budsjett.

Et viktig holdepunkt for meg er at jeg ønsker å hjelpe mine kunder å kutte kostnader uten at man må gjøre kompromisser på kvalitet. Det skal ikke koste skjorta å komme seg på nett!

Org.nr: 997760883

Hva kan jeg?

Grafisk design, print og branding0

Brukervennlighet og interaksjonsdesign0

Utvikling0

Interaksjons- og webdesigner

Øyvind Nordseth Westbye

Jeg er utdannet MSc i Informatikk ved Universitetet i Oslo og er spesialist innen brukervennlighet. Nå jobber jeg som konsulent og designer i et av Norges største digitalbyråer og har mange års erfaring med utvikling og design av nettsteder og informasjonssystemer.